BARK

Tirsdager fra 16:30-18:30 har voksne frivillige fra Oslo Røde Kors gratis aktiviteter for skolens elever, tilbudet gjelder elevene på 4-7 trinn. Barna møter opp i skolegården 16:30, de får servert enkel brødmat, knekkebrød og frukt før de velger aktivitet for dagen. Aktiviteten holder til i skolens lokale, gymsal, skolegård og andre parker og uterom i nærmiljøet.

Lengre turer, teaterbesøk og annet som skjer i BARK vil dere få beskjed om på forhånd for påmelding!

I BARK er vi aktive, vi leker ute/inne, danser, lager mat, spiller fotball, står på skøyter, går på tur, teater og mye mer. J

Alle frivillige i Barnas Røde Kors (BARK) har deltatt på omsorgskurs, førstehjelpskurs og har innhentet politiattest på grunnlag av frivillig arbeid med barn.

Den første gangen ditt barn deltar på BARK vil vi sende hjem et påmeldingskjema, det er viktig at dere som foreldre hjelper oss å fylle ut all Kontaktinformasjon, slik at barna kan levere det tilbake til oss så raskt som mulig.

Vi håper du vil sende ditt barn på BARK, slik at vi kan ha det moro sammen! J

For spørsmål ring: 90578301